Baltic Sea Philosophy Essay Event 2019 ja kansainväliset filosofiaolympialaiset (IPO)

Löytyykö seuraava tiedeolympialaisten voittaja teidän koulustanne? Lukiolaisille suunnattu kansainvälinen filosofinen esseekilpailu Baltic Sea Philosophy Essay Event lähestyy! Kisa toimii myös kansainvälisten filosofiaolympialaisten (IPO) Suomen valmennusjoukkueen karsintakilpailuna. Kilpailu ei maksa muuta kuin pienen työpanoksen filosofian opettajalta, jatkoon valituille opiskelijoille valmennus on maksutonta.

Kisaan osallistutaan tilaamalla esseiden aiheet 11.10. mennessä osoitteesta bspee.international@gmail.com. Aiheet lähetetetään osallistuville kouluille 13.10., ja koulut järjestävät kahden tunnin valvotun kirjoitustapahtuman. Esseet kirjoitetaan englanniksi – äidinkieliset englannin puhujat eivät valitettavasti voi osallistua.

Kukin koulu voi lähettää kilpailuun kaksi parasta esseetä. Ne toimitetaan word-muodossa osoitteeseen bspee.international@gmail.com 25.10. mennessä.

Jokaisen esseen arvioi kaksi filosofianopettajaa, ja kukin esseitä lähettänyt opettaja saa arvioitavakseen viisi esseetä muista kouluista. Ensimmäisen kierroksen arvioinnin deadline on 5.11. Toisen kierroksen arvioinnin deadline on 11.11., ja tulokset julkistetaan kansainvälisenä filosofian päivänä 21.11.

Tarkemmat kilpailuohjeet ja arvostelukriteerit selviävät tapahtuman omilta verkkosivuilta. Tervetuloa mukaan kilpailuun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *