Liity jäseneksi

Feton jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun 20 euroa Feton tilille FI24 8000 1800 5078 33 (kirjoita nimesi viestikenttään!) ja täytämällä oheinen lomake tai lähettämällä Antti Kajakselle (akajas@googlemail.com) sähköpostiviestin, joka sisältää seuraavat tiedot. Opiskelijoille liittyminen on maksutonta:

  •         Kyllä, haluan liittyä Fetoon!
  •         Nimi
  •         Lähiosoite
  •         Postinumero ja -toimipaikka
  •         Puhelinnumero
  •         Koulu
  •         Sähköpostiosoite
  •         Opetusaineeni

Liity myös Feton keskustelupalstalle

Feton keskustelufoorumin kautta voimme jakaa tietoja, ideoita, kysellä, keskustella. Foorumi on kaikille avoin. Ajankohtaiset asiat, pedagogiset ideat, kokemukset filosofian ja ET:n oppimateriaaleista yms. teemat voivat olla keskusteluna aiheina.

Foorumille pääsee mukaan lähettämällä tyhjän viestin osoitteeseen:
feto-lista+subscribe@googlegroups.com

Feton sähköpostilistalle liittyminen vaatii Google-tilin tai tilin, joka on linkitetty Google-tiliin, josta liittymissähköposti lähetetään. Esimerkiksi monien oppilaitosten sähköpostiosoitteet ovat automaattisesti jo samalla myös Google-tilejä.

Saat pian automaattisen vastausviestin, jossa on lyhyet jatko-ohjeet liittymisen viimeistelyyn. Jos automaattinen vastausviesti ei odotuksenkaan jälkeen vaikuta tulevan, tarkista myös varmuuden vuoksi roskapostikansiosi.

Kun foorumille liityttyäsi haluat lähettää viestin kaikkien luettavaksi, lähetä se osoitteeseen feto-lista@googlegroups.com

Jos et halua saada listan viestejä, foorumilta voi poistua menemällä sivulle groups.google.com ja valitsemalla ryhmän Feto-lista. Siellä on kohta ”Omat jäsenyysasetukset” ja nappi ”Poistu ryhmästä”.

Listalla on kotisivu osoitteessa https://groups.google.com/g/feto-lista
Siellä on tietoa listan jäsenistä, lähetetyistä viesteistä ym.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumislomake

Kyllä, haluan liittyä Fetoon

Olen maksanut Feton jäsenmaksu ohjeiden mukaan 2024 (Jos olet opiskelija, ei maksa mitään. Paina silti laatikko valituksi)

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Lähiosoite (pakollinen)

Postinumero ja -toimipaikka (pakollinen)

Koulu

Opetusaineeni (pakollinen)