Elämänkatsomustiedon ja filosofian pistekokoukset FI 20.9. ja ET 27.9.

FETO ja Helsingin Yliopisto keräävät filosofian ja elämänkatsomustiedon kommentteja ylioppilaskokeista YO-pistekokousta varten, jossa on mukana myös YTL:n sensoreita. Pistekokouksessa opettajat pääsevät esittämään huomioitaan tehtävistä ja HVP:n arviointiohjeista.

Filosofian yo-kokous on ma 20.9. klo 17:15-19:00 ja elämänkatsomustiedon yo-kokous on ma 27.9. klo 17:15-19:00.

Filosofian ja elämänkatsomustiedon pistekokoukset pidetään etäyhteydellä Zoom-videokonferenssiohjelmalla. Linkki kokouksiin julkaistaan Feton sivuilla hetki ennen kunkin kokouksen alkamista.

Jos et pääse etäkokoukseen paikalle, voit kirjoittaa kommentteja pistekokouksia varten tiedostoon. Sekä filosofian että elämänkatsomustiedon kommentointitiedostot ilmestyvät yo-koepäivänä Feton jäsensivuille. Feto katsoo, että kommentit otetaan pistekokouksissa huomioon. Kommentteja voit kirjoittaa filosofian osalta sunnuntaihin  19.9. klo 16:00 asti ja elämänkatsomustiedon osalta sunnuntaihin 26.9. klo 16:00 asti.

Jäsensivuille pääset liittymällä Feton jäseneksi täältä. Jäsenyyteen kuuluu useita muita jäsenetuja, kuten materiaaleja sekä seminaareja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *