Elämänkatsomustiedon pedagogiikan seminaari 10.11. ohjelma on selvillä!

Feto järjestää syysseminaarin, jonka teemana on elämänkatsomustiedon pedagogiikka. Seminaari on lauantaina 10.11. klo 10-16 Rikhardinkadun kirjastossa Helsingissä. Tarkoituksena on keskustella elämänkatsomustiedon pedagogiikasta, oppimateriaaleista ja -menetelmistä sekä jakaa erilaisia opetusvinkkejä. Paikalle tulee paljon fetolaisia, elämänkatsomustiedon opettamisen asiantuntijoita sekä oppikirjojen tekijöitä. Puheenvuoroja, keskustelua ja aktiviteetteja on luvassa!

Tapahtuman aikataulu:

 • kello 10 Ovet auki
 • 10:30-11:45 Käytännön didaktiikkaa
 • 12-13 Filosofiaa Lapsille – sovelluksia Elämänkatsomustiedon opettajille
 • 13-14 lounas
 • 14-15:15 Oppikirjailijat alakoulusta lukioon keskustelevat Elämänkatsomustiedon didaktiikasta paneelikeskustelussa
 • 15:15-16 Satu Elo: Elämänkatsomustiedon didaktiikan tulevaisuuden näkymät & OPS

Seminaariin ilmoittautuminen tapahtuu laittamalla viesti osoitteeseen akajas@gmail.com. Kannattaa myös viestissä kertoa jos sinulla on jokin nopea vinkki, jonka haluaisit jakaa paikan päällä elämänkatsomustiedon opettamisen suhteen. Pienikin vinkki on jakamisen arvoinen, lava on vapaa!

Jos haluat osallistua yhteiseen lounaspaikkavaraukseen, ota yhteyttä olli.hakala@tyk.fi.

Jos et ole Feton jäsen, on seminaarin hinta 20 euroa. Huokeammalla pääset kuitenkin liittyessäsi Feton jäseneksi vuodeksi, mikä maksaa 18 euroa. Liittyminen jäseneksi onnistuu Feton sivuilla (http://www.feto.fi/liity-jaseneksi/) tai myös tapahtumassa paikan päällä. Jäsenyyteen kuuluu lisäksi jäsenetuja, kuten Feton jäsensivun hyödylliset materiaalit!

2 comments

 1. Petri, FETO:n jäsen says:

  Moikka! Olen ilmoittatunut ja kuitenkin sidottu oman elämäni haasteisiin huomisen ajan. Onko mahdollista peruuttaa? En millään pääse paikalle.

  • Juri Hiltunen says:

   Hei, ja kiitos tiedosta. Jos maksoit jotain seminaarista jotain/ehdit tehdä ruokailuvarauksia, niin ilmoitathan perumisesta samoihin sähköposteihin, jonne teit ilmoittautumisenkin/ruokailuvarauksenkin. Jos taas et maksanut ja/tai et ehtinyt tehdä ruokailuvarauksia, niin ei ole syytä ilmoittaa muualle. Kiitos sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *