Elämänkatsomustiedon YO-pistekokous etänä tänään!

Pääset nyt kommentoimaan elämänkatsomustiedon ylioppilaskoetta pistekokouksessa, jossa on mukana myös YTL:n sensoreita. Pistekokouksessa opettajat pääsevät esittämään huomioitaan tehtävistä ja HVP:n arviointiohjeista.

Elämänkatsomustiedon yo-kokous on tänään ma 23.3. klo 17-19.

Tapaaminen on Zoom-videopuheluohjelmassa. Tässä linkki tämän päivän kokoukseen:

https://helsinki.zoom.us/j/827373829

Etäseminaariin liittyminen vaatii tietokoneen tai kännykän, jossa on Windowsin, Androidin tai Applen käyttöjärjestelmä. Toivottavaa on myös, että käyttäjällä on mikrofoni ja kuulokkeet, mutta myös tekstillä voi kirjoittaa viestejä seminaarissa. Tärkeää kuitenkin on, että jos käyttää mikrofonia, käyttäisi myös kuulokkeita, sillä mikrofoni voi poimia ääntä kaiuttimista, jolloin ääni kiertää ikävästi.

—————————————————————————————————————————————————————–

Myös filosofian ylioppilaskokeesta ja HVP:stä voi yhä esittää huomioita jäsensivuilla olevaan tiedostoon. Filosofian kommentointitiedosto on Feton jäsensivuilla kohdassa ”YO-PISTEYTYSOHJEITA” nimellä ”FI KEVÄT 2020 pisteytyskommentit (kommentoi tästä)”. Feto katsoo, että kommentit otetaan pistekokouksissa huomioon. Kommentteja voit kirjoittaa filosofian osalta ke 25.3. klo 16:00 asti.

Jäsensivuille pääset liittymällä Feton jäseneksi täältä. Jäsenyyteen kuuluu useita muita jäsenetuja, kuten materiaaleja sekä seminaareja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *