Kuva: Donar Reiskoffer, CC BY 3.0. https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Idea#/media/File:20100222-0306_Gran_Canaria_(1224).jpg

Feton kevätseminaari ja vuosikokous 7.4.

Feton kevätseminaari pidetään lauantaina 7.4. Magiton tiloissa Helsingissä, osoitteessa Kaasutehtaankatu 1. Linkistä avautuva kuva Suvilahden alueesta auttaa hahmottamaan paikan tarkemmin. Päivän teemana on tällä kertaa katsomusopetus. Seminaarin yhteydessä järjestetään myös Feto ry:n vuosikokous, jonne kaikki fetolaiset ovat tervetulleita etenkin, jos toiminta yhdistyksessä kiinnostaa. Kokousasiakirjat ovat nähtävillä pari päivää ennen kokousta Feton jäsensivuilla.

SEMINAARIN OHJELMA
10:00 Ilmoittautuminen ja kahvi
10:30 Filosofian ja elämänkatsomustiedon yo-kokeet, Eero Salmenkivi, YTL
11:00 Ajatukset liikkeelle: toiminnallisia opetusmenetelmiä, Else Turunen ja Emilia Lehtinen, Filo ry
12:00 Kompassi – yläkoulun elämänkatsomustieto -oppikirjan esittely
12:15 Lounas
13:15 Katsomusopetus ja koulujen uskonnolliset tilaisuudet – Opetushallituksen ohjeistus, Satu Elo, OPH
14:00 Filosofia oppiaineena ja kasvatuksena, Tuukka Tomperi
15:00 Feto ry:n vuosikokous
15:45 Seminaari päättyy

Lounas on omakustanteinen. Varaamme halukkaille paikan viereisen ravintola Lämmön brunssille, jonka hinta on 20 euroa. Sitovat ilmoittautumiset seminaari-ilmoittautumisen yhteydessä. Seminaaripaikassa on myös kylmäsäilytystilaa omille eväille.

Seminaari on jäsenmaksunsa suorittaneille Feton jäsenille maksuton. Muille hinta on 20 euroa – maksu suoritetaan käteisellä tasarahalla paikan päällä. Jos et ole vielä jäsen, voit halutessasi liittyä yhdistykseen näitä ohjeita noudattamalla. Huomaathan, että 18 euron jäsenmaksua ei ole mahdollista maksaa enää seminaarissa, vaan jäsenmaksun tulee näkyä Feton tilillä viimeistään perjantaina 6.4.

Ilmoittaudu seminaariin 31.3. mennessä osoitteeseen feto.hallitus@gmail.com. Jos tarvitset seminaarista osallistumistodistuksen, kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Opetushallituksen Satu Elolle ja YTL:n Eero Salmenkivelle on mahdollista lähettää kysymyksiä myös etukäteen. Jos jokin asia askarruttaa, kirjaa kysymyksesi ilmoittautumisviestiin, niin välitämme ne alustajille.

Tervetuloa seminaariin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *