Hyvin Sanottu logo

Hyvin sanottu -keskustelufestivaali 30.9. – 1.10

FETO osallistuu perjantaina ja lauantaina 30.9. – 1.10. Hämeenlinnan Verkatehtaalla järjestettävään Hyvin sanottu -keskustelufestivaaliin omalla pop up -keskustelullaan! Keskustelumme käsittelee hyvää elämää, ja se käydään Verkatehtaan aulassa kello 17.30 – 19.00.
 –
Festivaali on osa Hyvin sanottu -hanketta, jonka hankekumppani FETO on. Hankkeen verkkosivuilla on runsaasti myös filosofian ja elämänkatsomustiedon opetukseen sopivaa ainestoa! Hyvin sanottu -keskustelufestivaali on tapahtuma, jossa kaikki halukkaat voivat osallistua keskusteluun. Osallistua voi myös katselemalla ja kuuntelemalla. Tapahtuman tarkoitus on lisätä rohkeutta osallistua keskusteluihin, syventää ymmärrystä toisistamme ja vahvistaa kokemusta siitä, että kaikkien äänellä on merkitys.
 –
Festivaali rakentuu kolmenlaisista keskusteluista: julkisista, luottamuksellisista ja pop up -keskusteluista. Festivaalin päälavalla järjestetään julkisia keskusteluja, jotka Yle myös välittää eri kanavien kautta. Festivaalialueella järjestettäviin pop up -keskusteluihin pääsevät osallistumaan kaikki festarikävijät. Luottamuksellisista keskusteluista vastaavat Hyvin sanottu -hankkeen kumppanit. Luottamuksellisissa keskusteluissa järjestäjä määrittelee aiheen ja osallistujat. Niitä ei tallenneta, ja osallistujat sitoutuvat yhteisiin pelisääntöihin
 –
Tapahtuman järjestämisestä vastaavat Yle, Hämeenlinnan kaupunki ja Erätauko-säätiö.
 –
Tervetuloa kuuntelemaan ja osallistumaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *