IPOn 2024 Logo

Kansainväliset filosofian olympialaiset tulossa Suomeen toukokuussa!

Feto järjestää 16.–19.5. Helsingissä kansainväliset filosofian olympialaiset! Kisoihin on tulossa 111 lukiolaista opettajineen yhteensä 55 maasta. Tapahtumaan liittyvät luennot julkaistaan Helsingin yliopiston Unitubessa, josta ne ovat katsottavissa jälkikäteenkin. Toivomme filosofianopettajien kertovan tästä mahdollisuudesta opiskelijoilleen!

Luennoitsijat ja aiheet ovat seuraavat:

• Esa Saarinen: Philosophy as a transformative force
• Ilkka Niiniluoto: Defending truth in a post-truth era
• Säde Hormio: Climate change and democracy
• Elisa Aaltola: The need for multispecies democracy
• Inkeri Koskinen: Objectivity in the service of democracy?
Koko ohjelmaan voi tutustua täällä: https://ipo2024.org/

Tapahtuma toteutetaan lähes kokonaan fetolaisten vapaaehtoisvoimin. Toteutamme olympialaiset myös Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Wihurin rahaston anteliaalla tuella, mutta omavastuuosuutemme kaipaa vielä täydennystä.

Tue kansainvälisten filosofian olympialaisten järjestämistä osallistumalla pienkeräykseen!
Lahjoitustilin numero: FI4280001500702528
Kirjoita viestikenttään: pienkeräys
International Philosophy Olympiad (IPO) on vuotuinen UNESCOn tukema tiedekilpailu lukiolaisille. Olympialaiset pidetään tänä vuonna Helsingissä, ja ne keräävät osallistujia noin 50 maasta.
Kiitos tuestasi! Jaa myös ystäville!

Keräysaika on 12.2.–11.5.2024. Pienkeräyksen tuotto käytetään ensisijaisesi olympialaisten järjestämiseen, esimerkiksi tila- ja tarvikevuokriin, majoitus- ja ruokailukuluihin, luennoitsijoiden palkkioihin, opastuksiin ja tilauskuljetuksiin. Jos varoja ei voi käyttää ensisijaiseen tarkoitukseen, ne käytetään suomalaisten lukiolaisten valmentamiseen kansainvälisiä filosofian olympialaisia varten. Keräyksen järjestää Filosofian ja elämänkatsomustiedon opettajat FETO ry, 2024ipo@gmail.com. Pienkeräysnumero on RA/2024/167.

Tapahtuman kotisivut: https://ipo2024.org/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *